2009. szeptember 18., péntek

Dolgos 7köznapok!

A dolgos bányász életet, a sport, a barátok, Lilli és a család teszi még jobbá.
A 7en mindegyikben volt társadalmi osztály részem, ugyan úgy ahogy az 5 éves tervben is volt Rákosi elvtársnak. Nem csak ott voltam, hanem meg is éltem mindet.
Tyüüü ha arra gondolok, hogy 7főn tollas, kedden 8kili, szerdán meg personal best a szigeten 25 alá toltam, pontosan 24:42. ami azt jelenti, hogy kb. 13km/h futok az életemért.

A szerdai futás után, beugrottunk a csa-csába a szigeten, drága hely egy deci Frittman duett fehér bor 480ft tehát a sport fröccs 680 Ft. Hát kicsit huzós /laki árérték alapján 5/1.

Csütörtök este, Áronnal, Bencével, Sterrel, Szabolccsal és Lázárral élveztük az akciós piálás nyújtotta lehetőségeket. Morrisons2, koktél 5kiló hát oda teszi magát az alja pia elég rendesen.

Majd egy másik hely valahola a MRG krton 2cl Jager 99Ft hát jól sikerült egy este volt.

Pénteken este Lillivel és Gáborral mentünk Virág szülinapját ünnepelni, hát egy újabb felejthető meleg helyen voltunk, de legalább a társaság bulizott és éreztette, hogy él és lüktet bennük a fiatalság. A hely a Hörpintő az Irányi utcában, mérsékelt árakkal és meglepő melegséggel ösztönzi az embert ívásra. Az eredmény nem is maradt el, kellemes fáradtság és nagy alvás szombaton...

/laki árérték alapján az este 5/4 5eft, jó hamar benyomtam...

Nincsenek megjegyzések: